Wie zijn wij – Apotheek Sluitersveld – Almelo
Adresgegevens:
Klokkenbelt 50 7602AG Almelo

Wie zijn wij

Apotheek Sluitersveld is een apotheek met een laagdrempelige en vriendelijke uitstraling die nu nog gevestigd is aan de Ootmarsumsestraat in Almelo. Binnenkort verhuizen wij naar gezondheidscentrum De Klokkenbelt (750 meter vanaf onze huidige locatie). Daar vindt u dan onder andere apotheek, huisarts en fysiotherapie onder één dak.

Elke werkdag van 8.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 – 13.00 uur staat ons team voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Natuurlijk staat u als patiënt daarbij centraal. Wanneer u een suggestie heeft om onze service- en dienstverlening te verbeteren horen we dat dan ook graag van u.

Onze apotheek maakt deel uit van Alta Farma, een groep van 5 apotheken. De apotheken die onderdeel zijn van deze groep zijn apotheek Aalderink, apotheek Lamberts Backer, apotheek de Schelfhorst en apotheek Sluitersveld in Almelo en apotheek Tubbergen in Tubbergen. Hiervoor werken we onder andere samen met huisartsen en thuiszorgorganisaties in de omgeving. Al ruime tijd zijn al onze apotheken bovendien HKZ gecertificeerd.


Uw apotheker, N.H. Abbink