Wie zijn wij – Apotheek Sluitersveld – Almelo
Adresgegevens:
Klokkenbelt 50 7602AG Almelo

Wie zijn wij

Apotheek Sluitersveld is een apotheek met een laagdrempelige en vriendelijke uitstraling. Wij zijn gevestigd in gezondheidscentrum De Klokkenbelt. Hier  vindt u onder andere apotheek, huisartsen, fysiotherapie en prikpost onder één dak.

Elke werkdag van 8.00 – 18.00 uur staat ons team voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Natuurlijk staat u als patiënt daarbij centraal. Wanneer u een suggestie heeft om onze service- en dienstverlening te verbeteren horen we dat dan ook graag van u. Onze Servilocker is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Hier kunt u met behulp van een per e-mail verstuurde persoonlijke code uw (herhaal)medicatie afhalen.

Onze apotheek maakt deel uit van Alta Farma, een groep van 5 apotheken. De apotheken die onderdeel zijn van deze groep zijn apotheek Aalderink, apotheek Lamberts Backer, apotheek de Schelfhorst en apotheek Sluitersveld in Almelo en apotheek Tubbergen in Tubbergen. Hiervoor werken we onder andere samen met huisartsen en thuiszorgorganisaties in de omgeving. Al ruime tijd zijn al onze apotheken bovendien HKZ gecertificeerd.

                                   
Uw apotheker, N.H. Abbink                                     Uw apotheker, A. Ensink